Lachgas Zwanenburg 24/7

Lachgas Zwanenburg, directe bezorging van lachgas! Gemiddeld binnen 30 minuten al thuisbezorgd, zonder extra kosten. Dag en nacht bestellen is bij ons mogelijk, wij zijn namelijk 24/7 geopend. Ideaal wanneer je een afterparty of gezellige avond tegemoet gaat.


06 1002 3353

LET OP: Wij verkopen lachgas alleen aan personen die 18 jaar of ouder zijn! 

Snel lachgas thuisbezorgd

Het bestellen van lachgas doe je bij de lachgas koerier.. Onze lachgas koeriers rijden vanuit Amsterdam bestellingen naar Zwanenburg. Dit doen wij binnen gemiddeld 30 minuten. Bovendien heb je bij ons het voordeel dat je altijd gratis ballonnen ontvangt.

Met ons ruime assortiment grijp je nooit mis. Wij bezorgen in Zwanenburg lachgas tanks van 2kg, 4kg en 10kg. Naast de flessen en tanks gevuld met lachgas verkopen wij ook de bekende patronen om slagroom mee te maken. Patronen zijn ten alle tijde verpakt per 50 stuks in een doosje.

Lachgas koerier Zwanenburg

Lachgas koerier Zwanenburg is 24/7 geopend om binnen 30 minuten je bestelling te bezorgen. De koeriers hebben standaard een pin automaat bij zich. Zo zorgen we ervoor dat u uw bestelling gemakkelijk en veilig kunt betalen aan de deur.

Hoe betaal ik mijn bestelling?

Het betalen van je bestelling doe je veilig aan de deur bij de koerier of online. Dit hoeft pas wanneer de koerier op het door jou aangeven adres is. Je kan op de volgende manier de bestelling betalen:

  • PIN
  • Tikkie
  • Contant
  • iDeal (alleen in het weekend mogelijk)

In het weekend is het mogelijk om je bestelling online te plaatsen, wanneer je hiervoor kiest reken je online direct de bestelling af via iDeal.