Lachgas Uithoorn 24/7 open

Lachgas Uithoorn, de snelste lachgas koerier in de omgeving van Uithoorn. Snelle en betrouwbare lachgas koerier die binnen 30 minuten thuisbezorgd. Wij zijn tot diep in de nacht geopend iedere dag en daarmee 24/7 geopend. Plaats je bestelling gemakkelijk door telefonisch contact met ons op te nemen.


06 1002 3353

LET OP: Wij verkopen lachgas alleen aan personen die 18 jaar of ouder zijn! 

Groot lachgas assortiment 

Bij de lachgas koerier in Uithoorn heb je keus uit een groot assortiment. Wij verkopen namelijk alles wat met lachgas te maken heeft. Denk hierbij aan lachgas tanks, slagroom patronen, slagroomspuiten, ballonnen en alle toebehoren om een ballon met lachgas te vullen. Lachgas tanks en flessen bezorgen wij in de volgende hoeveelheden 2kg, 4kg en 10kg. Slagroom patronen verkopen wij alleen van bekende merken en altijd in doosjes van 50 verpakt. Bij lachgas Uithoorn ontvang je altijd gratis ballonnen en betaal je geen bezorgkosten.

Lachgas koerier Uithoorn

Met onze snelle lachgas koeriers kunnen wij ook in Uithoorn een uitstekende service verlenen. Wij bezorgen gemiddeld in 30 minuten een bestelling in Uithoorn. Dit doen wij iedere dag tot diep in de nacht. Soms in het weekend kan het zo zijn dat het iets langer duurt door de drukte, als dit bij jouw bestelling het geval is dan stellen wij je altijd op de hoogte door telefonisch contact op te nemen.

Hoe betaal ik mijn bestelling?

Het betalen van je bestelling doe je veilig aan de deur bij de koerier of online. Dit hoeft pas wanneer de koerier op het door jou aangeven adres is. Je kan op de volgende manier de bestelling betalen:

  • PIN
  • Tikkie
  • Contant
  • iDeal (alleen in het weekend mogelijk)

In het weekend is het mogelijk om je bestelling online te plaatsen, wanneer je hiervoor kiest reken je online direct de bestelling af via iDeal.