Lachgas toebehorenBekijk alles

Lachgas fles / tank

100 Ballonnen

10.00
Uitverkocht

Lachgas patronen

Slagroomspuit 0,5L

35.00

Lachgas toebehoren

Bestel bij ons snel en gemakkelijk je lachgas toebehoren zoals een slagroomspuit, lachgas cracker en extra ballonnen. Wij hebben deze producten standaard op voorraad en kunnen deze binnen 30 minuten bij je thuis bezorgen.


06 1002 3353

Ballonnen vullen

Om een ballon te vullen met lachgas uit patronen heb je een slagroomspuit of lachgas cracker nodig. Het is niet mogelijk om zonder deze toebehoren een ballon te vullen. Lachgas direct uit een patroon inhaleren raden wij ten strengste af! De gas is namelijk ver beneden 0 graden en kan ervoor zorgen dat je longen meteen bevriezen. Bestel daarom eenvoudig bij ons je toebehoren. Wij leveren deze uit eigen voorraad bij jou thuis, ook in de late uurtjes. 

Vullen met slagroomspuit

De slagroomspuit die wij verkopen is van zeer hoge kwaliteit en je vult hierdoor gemakkelijk ballonnen met lachgas. Vaak wordt een ballon gevuld met 2 patronen om de ballon groter te maken, met 1 patroon is de ballon wat kleiner. 

Vullen met lachgas cracker

Het vullen van een ballon met lachgas is ook prima te doen met een zogenoemde lachgas cracker. Deze cracker spuit de inhoud vanuit de patroon direct in de ballon. Wij verkopen de lachgas cracker met een rubberen handvat, wel zo handig anders is de kans groot dat je handen bevriezen.