Lege lachgas tank inleveren?

Heb je nog een lachgas tank staan die je wilt inleveren, om zo de betaalde borg terug te krijgen? Ook dan bel je natuurlijk met de lachgas koerier van Amsterdam! Het is mogelijk om deze in te leveren in Amsterdam, of door gebruik te maken van onze ophaalservice.

Lachgas tank inleveren die niet bij ons gekocht is?

Bij AmsterdamLachgas lever je gemakkelijk een tank in, ook als deze niet bij ons gekocht is. Houdt er wel rekening mee dat het bedrag dat je terug krijgt lager kan uitvallen dan het bedrag dat je betaald hebt bij een andere koerier.


06 1002 3353

Hoe werkt het inleveren van een lachgas tank

Het inleveren van een lachgas tank is waarschijnlijk makkelijker dan je denkt. Bij AmsterdamLachgas is het mogelijk om lachgas tanks in te leveren, daarbij maakt het niet uit waar de tank gekocht is. Met onze ophaalservice is het inleveren van een lege tank nog nooit zo makkelijk geweest.

  1. Bel 06 1002 3353 of bericht ons via WhatsApp
  2. Maak een afspraak met onze ophaalservice
  3. Onze ophaalservice komt op afgesproken datum & tijd
  4. Lever de lege lachgas tank in
  5. Ontvang het borgbedrag van de medewerker

Welke voorwaarden zijn er om bij jullie een lachgas tank in te leveren?

Voordat je contact met ons opneemt is het belangrijk om een aantal dingen te weten. Je kunt bij ons lachgas tanks inleveren van 2KG tot maximaal 10KG. Wij nemen alleen tanks aan die in goede conditie zijn. Onze ophaalservice controleert de tanks of dat deze in goede conditie zijn.

Actuele borgbedragen

Benieuwd wat je lege lachgas tank waard is? Wij komen hem graag bij je ophalen. We begrijpen dat je hier een borg voor betaald hebt en deze graag ook weer terug wilt. Bel ons en krijg de beste vergoeding voor je lachgas tank.