Lachgas Muiden

Lachgas Muiden het adres om lachgas te bestellen, wij bezorgen binnen 30 minuten bij jou thuis! Met onze 24/7 bezorgdienst kunnen wij je feestje snel voorzien van lachgas. Ons assortiment bevat alle denkbare lachgas artikelen zoals ballonnen, tanks, flessen de bekende slagroompatronen. Ook voor alle toebehoren zoals crackers en slagroomspuiten kan je ons bereiken.


06 1002 3353

LET OP: Wij verkopen lachgas alleen aan personen die 18 jaar of ouder zijn! 

De beste en snelste lachgas koerier van Muiden

Bij ons ben je van de allerbeste lachgas verzekerd, ons lachgas is het zuiverst en veilig in gebruik. Gebruik lachgas altijd zorgvuldig en ga hier verantwoordelijk mee om. Lachgas Muiden streeft ernaar om je bestelling binnen 30 minuten te bezorgen. Het kan wel eens gebeuren dat de koerier vertraging heeft, wanneer dit het geval is houden we je altijd op de hoogte.

2KG Tank / Fles inclusief bezorgen en ballonnen
€60 + €30 borg of lege 2kg tank / fles

Lachgas Muiden

Wij bezorgen in heel Muiden en omgeving

Het maakt niet uit vanuit welke wijk in Muiden je bestelt. Wij bezorgen in de volgende wijken van Muiden, Vesting, Nieuw Muiden, Muiderberg, Mariahoeve, Buitendijken Muiderberg. De lachgas koerier rekent geen bezorgkosten voor het snelle bezorgen van je bestelling. bovendien ontvang je altijd gratis XXL ballonnen.

Lachgas Muiden is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar!

Hoe kan ik betalen?

Bij lachgas Muiden betaal je aan de deur veilig je bestelling. Dit kan op de volgende manieren:

  • PIN
  • Tikkie
  • Contant
  • iDeal (alleen in het weekend mogelijk)

Op vrijdag, zaterdag en zondag is het mogelijk om online je bestelling te plaatsen in de webshop. Je rekent dan de bestelling direct af via iDeal