Lachgas Mijdrecht is nu geopend

Lachgas Mijdrecht razendsnel thuisbezorgd binnen 30 minuten! Plaats je bestelling eenvoudig door te bellen. Wij zijn 24/7 bereikbaar en tot diep in de nacht geopend. Binnen gemiddeld 30 minuten bezorgen onze koeriers een bestelling in Mijdrecht. Neem eens een kijkje in ons assortiment.


06 1002 3353

LET OP: Wij verkopen lachgas alleen aan personen die 18 jaar of ouder zijn! 

Groot lachgas assortiment

Lachgas bestellen in Mijdrecht is erg eenvoudig en kan op ieder moment van de dag. Bij ons heb je keus uit een ruim assortiment lachgas. Wij bezorgen flessen, tanks, patronen en alle benodigdheden om een ballon te vullen met lachgas. Lachgas tanks leveren wij in de 2kg, 4kg en 10kg flessen. Van onze lachgas koerier krijg je altijd bij een bestelling gratis ballonnen. Heb je er heel veel nodig dan is het mogelijk om ter plaatse bij de koerier extra ballonnen te kopen. Per 100 stuks ballonnen betaal je slechts €10.

Geen bezorgkosten in Mijdrecht

Ook in de omgeving van Mijdrecht

Onze lachgas koeriers bezorgen niet alleen razendsnel in Mijdrecht maar ook in de directe omgeving van Mijdrecht. Zo komen onze koeriers in de volgende plaatsen: Amstelhoek, Waverveen, Vinkeveen en Wilnis.

Hoe betaal ik mijn bestelling?

Het betalen van je bestelling doe je veilig aan de deur bij de koerier of online. Dit hoeft pas wanneer de koerier op het door jou aangeven adres is. Je kan op de volgende manier de bestelling betalen:

  • PIN
  • Tikkie
  • Contant
  • iDeal (alleen in het weekend mogelijk)

In het weekend is het mogelijk om je bestelling online te plaatsen, wanneer je hiervoor kiest reken je online direct de bestelling af via iDeal.