Lachgas Badhoevedorp is nu geopend

Lachgas Badhoevedorp, ben jij opzoek naar een lachgas koerier in Badhoevedorp? Stop dan met zoeken, wij zijn de betrouwbare en snelste lachgas koerier. Bij ons bestel je gemakkelijk en snel lachgas en alles wat daarbij komt kijken. Iedere dag zijn wij tot diep in de nacht geopend, wij staan bekend als de 24/7 lachgas koerier in Badhoevedorp.


06 1002 3353

LET OP: Wij verkopen lachgas alleen aan personen die 18 jaar of ouder zijn! 

Ruim assortiment lachgas

Met het ruime assortiment van lachgas Badhoevedorp grijp je nooit mis. Zo hebben wij in ons assortiment tanks, flessen, patronen, slagroomspuiten en alle toebehoren om een ballon te vullen met lachgas. Tanks leveren wij in de volgende formaten 2kg, 4kg en 10kg. Lachgas patronen verkopen wij van bekende merken zoals Mosa en Liss, altijd verpakt in doosjes van 50 stuks. Van onze lachgas koerier in Badhoevedorp ontvang je altijd gratis ballonnen. Bij lachgas Badhoevedorp hanteren wij geen bezorgkosten. We komen dus gratis je bestelling bezorgen.

Lachgas koerier Badhoevedorp

Dankzij onze snelle koeriers kunnen wij snel bezorgen in Badhoevedorp. Dit doen wij zonder bezorgkosten in rekening te brengen. Gemiddeld doen onze bezorgers er 30 minuten over om een bestelling te bezorgen. Wanneer het erg druk is, kan het zijn dat het iets langer duurt. Als dit het geval is zullen wij je altijd op de hoogte houden van de nieuwe bezorgtijd.

Hoe betaal ik mijn bestelling?

Het betalen van je bestelling doe je veilig aan de deur bij de koerier of online. Dit hoeft pas wanneer de koerier op het door jou aangeven adres is. Je kan op de volgende manier de bestelling betalen:

  • PIN
  • Tikkie
  • Contant
  • iDeal (alleen in het weekend mogelijk)

In het weekend is het mogelijk om je bestelling online te plaatsen, wanneer je hiervoor kiest reken je online direct de bestelling af via iDeal.