Lachgas Abcoude is nu geopend

Lachgas Abcoude is nu geopend en je bestelling wordt binnen 30 minuten thuisbezorgd. Wij hanteren geen bezorgkosten en zijn 24/7 geopend. Wij hebben een zeer ruim lachgas assortiment. Plaats gemakkelijk je bestelling door telefonisch contact met ons op te nemen.


06 1002 3353

LET OP: Wij verkopen lachgas alleen aan personen die 18 jaar of ouder zijn! 

Lachgas bestellen

Het bestellen van lachgas in Abcoude doe je eenvoudig via ons! Wij zorgen ervoor dat je bestelling binnen 30 minuten wordt thuisbezorgd door een lachgas koerier. Wij hebben een zeer ruim assortiment en je kan al onze producten gemakkelijk telefonisch bestellen. Zo verkopen wij lachgas tanks van 2kg, 4kg en 10kg, patronen, slagroomspuiten, crackers, ballonnen en alle toebehoren om lachgas ballonnen te maken. Klik hier om ons assortiment te bekijken >

Geen bezorgkosten in Abcoude!

Snelle lachgas koerier

Onze koeriers in Abcoude bezorgen binnen 30 minuten een bestelling. Dit is dag en nacht mogelijk door onze 24/7 service. Bestel snel!

Hoe betaal ik mijn bestelling?

Het betalen van je bestelling doe je veilig aan de deur bij de koerier of online. Dit hoeft pas wanneer de koerier op het door jou aangeven adres is. Je kan op de volgende manier de bestelling betalen:

  • PIN
  • Tikkie
  • Contant
  • iDeal (alleen in het weekend mogelijk)

In het weekend is het mogelijk om je bestelling online te plaatsen, wanneer je hiervoor kiest reken je online direct de bestelling af via iDeal.