Lachgas Aalsmeer

Lachgas Aalsmeer is de snelste lachgas koerier bij jou in de buurt. Wij bezorgen binnen 30 minuten bij jou thuis. Dit doen wij 24/7, het maakt dus niet uit hoelaat je bestelt en op welke dag je bestelt om een ballon te vullen bij de koerier van Aalsmeer. Plaats nu snel en gemakkelijk telefonisch je bestelling bij onze lachgas koerier.


06 1002 3353

LET OP: Wij verkopen lachgas alleen aan personen die 18 jaar of ouder zijn! 

Binnen 30 minuten thuisbezorgd

Lachgas koerier Aalsmeer heeft een zeer ruim assortiment. Bij ons koop je gemakkelijk en snel alles wat nodig is om een ballon te vullen. Wij verkopen de bekende slagroompatronen en slagroomspuit of cracker. Ook voor tanks ben je bij ons aan het goede adres, wij bezorgen lachgas tanks van 2KG, 4KG en 10KG. Maak je geen zorgen om ballonnen want deze krijg je altijd gratis van de koerier. Afhankelijk van je bestelling kan je ook extra ballonnen bestellen, bij de koerier kan je gemakkelijk ballonnen verpakt per 100 stuks kopen.

Lachgas bezorgen wij in heel Aalsmeer

De lachgas koerier komt in de volgende wijken: Aalsmeer-Centrum, Kudelstaart, Stommeer, Hornmeer, Uiterweg, Oosteinde, Bovenlanden, Greenpark, Schinkelpolder. Woon je net buiten Aalsmeer en wil je lachgas bestellen? Bel dan met onze lachgas koerier en bespreek de mogelijkheden. Vaak kunnen wij als het niet al te ver is wel bezorgen, houd rekening met eventuele bezorgkosten. Lachgas koerier Aalsmeer bespreekt dit altijd vooraf telefonisch.

Hoe betaal ik mijn bestelling?

Het betalen van je bestelling doe je veilig aan de deur bij de koerier of online. Dit hoeft pas wanneer de koerier op het door jou aangeven adres is. Je kan op de volgende manier de bestelling betalen:

  • PIN
  • Tikkie
  • Contant
  • iDeal (alleen in het weekend mogelijk)

In het weekend is het mogelijk om je bestelling online te plaatsen, wanneer je hiervoor kiest reken je online direct de bestelling af via iDeal.